KROKODILES

Fredag 12. august

K R O K O D I L E S er Gaute og Liam, begge 16 år gamle. De fant hverandre som duo gjennom miljøet på Bakgården i Porsgrunn. De er inspirert av artister som Phil Elverum og Elliott Smith, to ganske overraskende forbilder for to så unge karer, men et veldig godt tegn på at disse tar musikken på alvor.

Et enda bedre tegn på at disse tar musikken på alvor er de 3 meget solide låtene som ligger ute på streamingtjenester. Både tekst, melodi og framføring er av imponerende høy kvalitet.

 

Sjekk ut bandet på Spotify

Fredag 17.00 - 23.00

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da er håper vi fredagen kan bli noe for deg. Denne dagen er satt av til det ypperste Norge har å by på. Med alt fra Ramonas teaparty til The Dogs og Gluecifer. Aldersgrense 20 år.

960,- inkl. avgift

LØRDAG 12.00 - 23.00

Lørdagen er satt av fra en rolig chill start til mer poppa, feelgood og trøkk mot slutten. Artistene spenner fra Norwegian Soulband, Paal Flaata med kor til Ruben, Emma Steinbakken og Datarock. Aldersgrense 20 år.

1.270,- inkl. avgift

FESTIVALPASS

Vil du oppleve begge dager, har du mulighet for å kjøpe festivalpass. Aldersgrense 20 år.

1.675,- inkl. avgift

TELT OG MAT

Det blir mange store og mindre telt i hele parken (væruavhengig). Mat er viktig og vi jobber med å tilby en rekke mat- og drikkekonsepter.

Vi skal lage dette til en opplevelse for dere.

Kontakt

Tommy André Johnsen
Tlf. 95456905
tommy@lundetangenpub.no

Logo

Design og utvikling - Edge Branding