PAAL FLAATA

Lørdag 13. august

Flaata startet sin karriere i Skien-bandet Memphis News og siden i Paal & Pål Band med blant annet Pål Jensen, Carsten «Kesh» Holt og Vidar Busk. I begynnelsen av 90-årene reiste Flaata til Oslo sammen med to andre musikere. Der spilte de hillbilly-musikk på gaten og kalte seg Hashbrowns[1]. Da gruppen fikk platekontrakt, og senere skulle spille inn plate i USA, måtte de legge om profilen. Hashbrowns ble da forandret til Midnight Choir.(no) Midnight Choir i Store norske leksikon Flaata frontet Midnight Choir til bandet ble oppløst i 2004, og var med på å gi ut fem album pluss en samleplate.

Han debuterte som soloartist i 2002 med In Demand og fortsatte som soloartist etter oppløsningen av Midnight Choir. For sine soloutgivelser er han blitt nominert til Spellemannprisen i klassen country tre ganger: i 2012 for albumet Wait By the Fire – Songs of Chip Taylor, i 2016 for Come Tomorrow – Songs of Townes Van Zandt og i 2017 for Love and Rain[2].

I 2008 var Flaata også med på barneplaten Magiske kroker & hemmeligheter produsert av Linn Skåber og Jacob Young, med sangen «Fredag».[3] Andre artister som var med var Simone Larsen, Maria Haukaas Storeng, Egil Hegerberg, Venke Knutson, Alejandro Fuentes, Julius Winger, Live Maria Roggen, Jørn Christensen, Alexander Rybak og Andrea Bræin Hovig.[3]

Han har opptrådd mye sammen med Stephen Ackles og Vidar busk. De har gitt ut et hyllestalbum til Elvis, et julealbum og et gospelalbum sammen.

På singlen "Come Tomorrow" fra 2016 synger han sammen med datteren Maia Flaata.

Kilde: Wikipedia

Fredag 17.00 - 23.00

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da er håper vi fredagen kan bli noe for deg. Denne dagen er satt av til et ypperste Norge har å by på. Med alt fra lokale El Kayenne til Oslo Ess og Motorpsycho. Aldersgrense 20 år.

700,-

LØRDAG 12.00 - 23.00

Lørdagen er satt av fra en rolig chill start til mer poppa, feelgood og trøkk mot slutten. Artistene spenner fra Rebecca Storhaug (The Voice), Paal Flaata band +35stk kor, Morten Abel, Kamelen, Reeperbahn Cowboys til Vinni. Aldersgrense 20 år.

805,-

FESTIVALPASS

Vil du oppleve begge dager, har du mulighet for å kjøpe festivalpass. Aldersgrense 20 år.

1.010,-

TELT OG MAT

Det blir mange store og mindre telt i hele parken (væruavhengig). Mat er viktig og med oss på laget har vi: Henrik og Kompani, Jacob & Gabriel, Spiller ingen kasserolle (foodtruck), Tomis (pølser) og Candis med Is og dounuts.

Når det gjelder drikke vil det være både lokale og nasjonale leverandører over hele hagen. Vi skal lage dette til en opplevelse for dere.

Kontakt

Steffen Steffensen
Tlf. 900 65 576
steffen@lundetangenpub.no

Logo

Design og utvikling - Edge Branding

Skagerak
Seltor
Flyt
Ibsenhuset
Skiltmaker-haugen
RadioGrenland
TA
Ramirent
Rockwool logo
Edge_Branding
Skien-Kommmune
Kontorbygg