PAAL FLAATA

Lørdag 13. august

Flaata startet sin karriere i Skien-bandet Memphis News og siden i Paal & Pål Band med blant annet Pål Jensen, Carsten «Kesh» Holt og Vidar Busk. I begynnelsen av 90-årene reiste Flaata til Oslo sammen med to andre musikere. Der spilte de hillbilly-musikk på gaten og kalte seg Hashbrowns[1]. Da gruppen fikk platekontrakt, og senere skulle spille inn plate i USA, måtte de legge om profilen. Hashbrowns ble da forandret til Midnight Choir.(no) Midnight Choir i Store norske leksikon Flaata frontet Midnight Choir til bandet ble oppløst i 2004, og var med på å gi ut fem album pluss en samleplate.

Han debuterte som soloartist i 2002 med In Demand og fortsatte som soloartist etter oppløsningen av Midnight Choir. For sine soloutgivelser er han blitt nominert til Spellemannprisen i klassen country tre ganger: i 2012 for albumet Wait By the Fire – Songs of Chip Taylor, i 2016 for Come Tomorrow – Songs of Townes Van Zandt og i 2017 for Love and Rain[2].

I 2008 var Flaata også med på barneplaten Magiske kroker & hemmeligheter produsert av Linn Skåber og Jacob Young, med sangen «Fredag».[3] Andre artister som var med var Simone Larsen, Maria Haukaas Storeng, Egil Hegerberg, Venke Knutson, Alejandro Fuentes, Julius Winger, Live Maria Roggen, Jørn Christensen, Alexander Rybak og Andrea Bræin Hovig.[3]

Han har opptrådd mye sammen med Stephen Ackles og Vidar busk. De har gitt ut et hyllestalbum til Elvis, et julealbum og et gospelalbum sammen.

På singlen "Come Tomorrow" fra 2016 synger han sammen med datteren Maia Flaata.

Kilde: Wikipedia

Fredag 17.00 - 23.00

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da er håper vi fredagen kan bli noe for deg. Denne dagen er satt av til det ypperste Norge har å by på. Med alt fra Ramonas teaparty til The Dogs og Gluecifer. Aldersgrense 20 år.

850,- inkl. avgift (early bird)

LØRDAG 12.00 - 23.00

Lørdagen er satt av fra en rolig chill start til mer poppa, feelgood og trøkk mot slutten. Artistene spenner fra Norwegian Soulband, Paal Flaata med kor til Ruben, Emma Steinbakken og Datarock. Aldersgrense 20 år.

1.055,- inkl. avgift (early bird)

FESTIVALPASS

Vil du oppleve begge dager, har du mulighet for å kjøpe festivalpass. Aldersgrense 20 år.

1.460,- inkl. avgift (early bird)

TELT OG MAT

Det blir mange store og mindre telt i hele parken (væruavhengig). Mat er viktig og vi jobber med å tilby en rekke mat- og drikkekonsepter.

Vi skal lage dette til en opplevelse for dere.

Kontakt

Tommy André Johnsen
Tlf. 95456905
tommy@lundetangenpub.no

Logo

Design og utvikling - Edge Branding