Backstreet girls

Fredag 12. august (avlyst)

Avlyst pga. sykdom

Vi vet det er mange som har gledet seg til helgens konserter i Skien og Odal, men vi må dessverre avlyse helgens konserter pga corona i bandet. Vi håper å finne nye datoer vi kan komme tilbake til Skien og Odal.

"Jeg har dessverre blitt syk og sengeliggende idag, og ser meg derfor nødt til å avlyse konserter med Backstreet Girls i helgen. Vi kommer sterkere tilbake!
Mvh Bjørn Müller"


Backstreet Girls rocker videre i 2022!

Etter lange tider med mindre aktivitet og færre konserter enn planlagt, ruller BSG-toget med en omfattende turné utover vinteren og våren 2022.

Ny musikk kommer det også, etter det Spellemann-nominerte albumet «Normal is Dangerous» i 2019 har bandet satt i gang igjen i studio og satser på å ha ny musikk ute til turnéstart og et nytt album før neste festivalsesong.

En ny dokumentarfilm skutt under vanskelige forhold i pandemien er også underveis til en skjerm nær deg!

 

Fredag 17.00 - 23.00

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da er håper vi fredagen kan bli noe for deg. Denne dagen er satt av til det ypperste Norge har å by på. Med alt fra Ramonas teaparty til The Dogs og Gluecifer. Aldersgrense 20 år.

850,- inkl. avgift (early bird)

LØRDAG 12.00 - 23.00

Lørdagen er satt av fra en rolig chill start til mer poppa, feelgood og trøkk mot slutten. Artistene spenner fra Norwegian Soulband, Paal Flaata med kor til Ruben, Emma Steinbakken og Datarock. Aldersgrense 20 år.

1.055,- inkl. avgift (early bird)

FESTIVALPASS

Vil du oppleve begge dager, har du mulighet for å kjøpe festivalpass. Aldersgrense 20 år.

1.460,- inkl. avgift (early bird)

TELT OG MAT

Det blir mange store og mindre telt i hele parken (væruavhengig). Mat er viktig og vi jobber med å tilby en rekke mat- og drikkekonsepter.

Vi skal lage dette til en opplevelse for dere.

Kontakt

Tommy André Johnsen
Tlf. 95456905
tommy@lundetangenpub.no

Logo

Design og utvikling - Edge Branding