EL KAYENNE

Fredag 12. august

Sirkusrock fra urbane og grisgrendte deler av Telemark. Bandet så dagens lys i 2007, ga ut «Union EP» til flotte kritikker, vant rockekampen, fikk spilletid på P3 og delte scener med større band. Uten videre ambisjoner annet enn å gi jernet live og opprettholde ryktet som et ekte liveband, raste 10 år av sted.

Etter dette trengte gutta en pause, men et voksende savn og mer og mer intensive forespørsler om retur måtte de bare dra i gang igjen. På tre betingelser. Kun noen få utvalgte konserter. Skrive alt nytt og konvertere gammelt fra Engelsk til pur fankens Dalensk. Gi ut skive. Alt dette var godt i gang når coviden satte en effektiv stopper for det meste.

Og nå, etter over to år i coviddvale gleder bandet seg enormt til spille live igjen. Siste spillejobb var stappfullt hus og sinnsyk stemning på Lundetangen pub februar 2020. Da er det helt riktig å dra det hele i gang igjen under Lundetangen Pub sitt 25 års jubileum!

 

Fredag 17.00 - 23.00

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da er håper vi fredagen kan bli noe for deg. Denne dagen er satt av til et ypperste Norge har å by på. Med alt fra lokale El Kayenne til Oslo Ess og Motorpsycho. Aldersgrense 20 år.

700,-

LØRDAG 12.00 - 23.00

Lørdagen er satt av fra en rolig chill start til mer poppa, feelgood og trøkk mot slutten. Artistene spenner fra Rebecca Storhaug (The Voice), Paal Flaata band +35stk kor, Morten Abel, Kamelen, Reeperbahn Cowboys til Vinni. Aldersgrense 20 år.

805,-

FESTIVALPASS

Vil du oppleve begge dager, har du mulighet for å kjøpe festivalpass. Aldersgrense 20 år.

1.010,-

TELT OG MAT

Det blir mange store og mindre telt i hele parken (væruavhengig). Mat er viktig og med oss på laget har vi: Henrik og Kompani, Jacob & Gabriel, Spiller ingen kasserolle (foodtruck), Tomis (pølser) og Candis med Is og dounuts.

Når det gjelder drikke vil det være både lokale og nasjonale leverandører over hele hagen. Vi skal lage dette til en opplevelse for dere.

Kontakt

Steffen Steffensen
Tlf. 900 65 576
steffen@lundetangenpub.no

Logo

Design og utvikling - Edge Branding

Skagerak
Seltor
Flyt
Ibsenhuset
Skiltmaker-haugen
RadioGrenland
TA
Ramirent
Rockwool logo
Edge_Branding
Skien-Kommmune
Kontorbygg