Ramona’s Tea Party

Fredag 12. august

I Ramona’s Tea Party serveres det gledelig power-pop-punk fra Sandefjord! Tekster om vaskemaskiner, irske ulvehunder og det å konstant være totalt og umettelig sulten pakkes inn i vrengte gitarer og dansbare tromme-grooves.

Låtene leveres med farger, glitter, sprett og høyt volum av et «absolutt punk sirkus» siden omkring år 2020.

Ramona’s Tea Party består av låtskriver/vokalist/gitarist Ramona Lundberg, Christopher Haugan Lyngedal på gitar/vokal, Espen Severin Høksnes på bass, og trommeslager/pappa Lutz Lundberg.

Utgivelsene «Brew-Up!» (EP, 2020) og «Steep For X Minutes» (LP, 2021) er tilgjengelig på ethvert strømmetjeneste-hjørne!

 

Fredag 17.00 - 23.00

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da er håper vi fredagen kan bli noe for deg. Denne dagen er satt av til det ypperste Norge har å by på. Med alt fra Ramonas teaparty til The Dogs og Gluecifer. Aldersgrense 20 år.

960,- inkl. avgift

LØRDAG 12.00 - 23.00

Lørdagen er satt av fra en rolig chill start til mer poppa, feelgood og trøkk mot slutten. Artistene spenner fra Norwegian Soulband, Paal Flaata med kor til Ruben, Emma Steinbakken og Datarock. Aldersgrense 20 år.

1.270,- inkl. avgift

FESTIVALPASS

Vil du oppleve begge dager, har du mulighet for å kjøpe festivalpass. Aldersgrense 20 år.

1.675,- inkl. avgift

TELT OG MAT

Det blir mange store og mindre telt i hele parken (væruavhengig). Mat er viktig og vi jobber med å tilby en rekke mat- og drikkekonsepter.

Vi skal lage dette til en opplevelse for dere.

Kontakt

Tommy André Johnsen
Tlf. 95456905
tommy@lundetangenpub.no

Logo

Design og utvikling - Edge Branding