Logo

Sommerfesten 12.-13. august

Lundetangen pub er 25 år og inviterer til sommerfest i parken til Ibsenhuset

Vi pynter parken med en stor og en liten klubb-scene!

Masse telt og sittemuligheter (væruavhengig). Mat er viktig og med oss på laget har vi: Henrik og Kompani, Jacob & Gabriel, Spiller ingen kasserolle (foodtruck), Tomis (pølser) og Candis med Is og dounuts.

På den leskende delen av sortimentet – kan vi ikke reklamere stort annet en å si det blir mye forskjellig både leverandører og typ drikke. Lokalt og nasjonalt fordelt rundt i parken. Vi skal lage det til en opplevelse for dere.

Ta med kjæresten, naboen, firmaet, kompis eller vennegjengen – så skal vi sørge for å lage en hei dundrende sommerfest for dere og byen.

Backstreet Girls avlyst pga. sykdom og blir erstattet med Ramona’s Tea Party

Vi vet det er mange som har gledet seg til helgens konserter i Skien og Odal, men vi må dessverre avlyse helgens konserter pga corona i bandet. Vi håper å finne nye datoer vi kan komme tilbake til Skien og Odal.
"Jeg har dessverre blitt syk og sengeliggende idag, og ser meg derfor nødt til å avlyse konserter med Backstreet Girls i helgen. Vi kommer sterkere tilbake!
Mvh Bjørn Müller"

Fredag 12. august

17.00 Third Brigade

18.30 RAMONAS TEAPARTY

20.15 THE DOGS

22.00 GLUECIFER

Lørdag 13. august

Fredag 17.00 - 23.00

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da er håper vi fredagen kan bli noe for deg. Denne dagen er satt av til det ypperste Norge har å by på. Med alt fra Ramonas teaparty til The Dogs og Gluecifer. Aldersgrense 20 år.

960,- inkl. avgift

LØRDAG 12.00 - 23.00

Lørdagen er satt av fra en rolig chill start til mer poppa, feelgood og trøkk mot slutten. Artistene spenner fra Norwegian Soulband, Paal Flaata med kor til Ruben, Emma Steinbakken og Datarock. Aldersgrense 20 år.

1.270,- inkl. avgift

FESTIVALPASS

Vil du oppleve begge dager, har du mulighet for å kjøpe festivalpass. Aldersgrense 20 år.

1.675,- inkl. avgift

TELT OG MAT

Det blir mange store og mindre telt i hele parken (væruavhengig). Mat er viktig og vi jobber med å tilby en rekke mat- og drikkekonsepter.

Vi skal lage dette til en opplevelse for dere.

Kontakt

Tommy André Johnsen
Tlf. 95456905
tommy@lundetangenpub.no

Logo
Skien-Kommmune
Skagerak
Kontorbygg
Aass
OneAccounting
Hauk

Edge Branding  |  TA  |  Radio Grenland  |  Skiltmaker Haugen  |  Utleiepartner  |  Flyt Audio  |  Kononsør  |  Pizzabakeren  |  Cao  |  Gentlemens Corner  |  Ibsenhuset

Design og utvikling - Edge Branding